SAMARBETEN

Sustainable Interaction (SI) är specialiserade på utbildning och beteendeförändring i webbformat. SI har sedan 2000 arbetat internationellt med områden som spelberoende, CSR, motiverande samtal och KBT.

SI anlitas av internationella företag och har erfarenhet av att bygga skräddarsydda interaktiva utbildningar på olika språk. SI har kunder i bl.a. Sverige, Kanada, Italien, Schweiz, Marocko, Frankrike, England, Tyskland, Norge, Danmark, Finland och Malta. SI:s team består av pedagoger, psykologer, programmerare och tekniker med lång erfarenhet vilket garanterar webbutbildningar av toppklass.

 

Kontakta Alexander

_______________________________________________________________________________________

Erik Jönsson, polis, specialiserad på att förebygga och bemöta hot och våld.

Har över 25 års erfarenhet av arbete i yttre tjänst. Han har en mängd specialkompetenser inom områden som taktik, kommunikation, HLR, självskydd, vapen, pedagogik och konflikthantering. Erik arbetade i flera år på Polishögskolan som lärare i kommunikation och konfliktlösning. Han har varit delaktig i utvecklandet av Polismyndighetens taktiska koncept i folksamlingar, utredning av hur pepparspray används vid ingripanden och vilken taktik Polismyndigheten ska tillämpa vid s.k. pågående dödligt våld, t.ex. skolskjutningar eller terrordåd. Eriks kunskaper efterfrågas av en mängd verksamheter som Socialtjänsten, HVB-hem, myndigheter, sjukhus, skolor, vårdcentraler och inom bevakningsbranschen.

 

Erik och Alexander inledde sitt samarbete inom Polismyndigheten och har arbetat med utbildning tillsammans i över tio år. Erik medverkar i våra interaktiva webbutbildningar med sin stora kunskap om bemötande, taktik och att förebygga hot och våld.

 

Sagt om Erik:

Erik ger konkreta exempel som jag kan ta med mig och använda. Hans inlevelse gjorde dagen väldigt intressant!

Det bästa är att han utgår från sig själv med egna händelser som exempel och att han låter deltagarna vara med aktivt.

Fångade mig från redan från inledningen! Bra på att förklara.