Varför ta hjälp av oss när ni skapar en digital utbildning om hot och våld?

Många organisationer väljer idag att dra nytta av fördelarna med digitala utbildningar om bemötande, hot, våld och otillåten påverkan.

Att ta hjälp av externa specialister kan vara en smart lösning av flera anledningar:

✅ Specialisering: Externa specialister har ofta djupa kunskaper inom ett specifikt område och kan skapa en mer innehållsrik och relevant utbildning.

✅ Erfarenhet: De har erfarenhet av att skapa digitala utbildningar och kan använda de senaste teknikerna och verktygen för att skapa en engagerande och interaktiv utbildning.

✅ Objektivitet: Externa specialister är opartiska och kan se på organisationen och dess kultur från en annan synvinkel, vilket kan hjälpa till att identifiera problem och hinder för en effektiv utbildning samt föreslå lämpliga lösningar.

✅ Tid och resurser: Genom att ta hjälp av externa specialister behöver organisationen inte investera i utbildningsmaterial och teknik eller spendera tid och personalresurser på att utveckla utbildningen själva, vilket sparar tid och resurser.

✅ Expertis: Genom att anlita externa specialister kan organisationer ta del av expertis som kanske inte finns internt. Detta kan bidra till att stärka organisationens auktoritet och legitimitet inom området, vilket i sin tur kan öka förtroendet hos de anställda och andra intressenter för organisationens kompetens och engagemang.

✅ Verksamhetsanpassning: Externa specialister samlar upp kunskap och erfarenheter inom organisationen och kan väva samman beprövad erfarenhet med evidensbaserade metoder och relevant forskning. Detta gör det möjligt att anpassa utbildningen efter organisationens specifika behov.

✅ Utvärdering av effekter: Genom att anlita externa specialister kan organisationer få hjälp med att utvärdera effekterna av utbildningen, vilket kan vara en viktig del av det systematiska arbetsmiljöarbetet och bidra till en kultur där åtgärder kontinuerligt utvärderas och förbättras.

En genomarbetad digital utbildning kan göra verklig skillnad på din arbetsplats och öka trovärdigheten i frågorna inom organisationen.

Kontakta oss på Tesus för att höra mer om hur vi kan hjälpa er med era trygghets- och säkerhetsfrågor!

www.tesus.se

info@tesus.se

Alex Tilly