Utbildning för Gavlegårdarna på uppdrag av Sveriges Allmännytta, tidigare SABO

Utbildning i mysig vardagsrumsmiljö - två härliga dagar med Gavlegårdarna som inledning på vårt utbildningssamarbete med Sveriges Allmännytta, tidigare SABO.

Kurserna för bostadsbolag anpassas helt efter kundens önskemål. De brukar kretsa kring vilka förebyggande strategier och åtgärder som funkar bäst och hur upprörda hyresgäster kan bemötas på ett professionellt och säkert sätt. Vi berör bl.a. områden som psykisk ohälsa, missbruk, utsatta miljöer, negativa besked och att möta människor i kris - hur kan vi arbeta förebyggande och utforma rätt rutiner?

Tacksamt att få träffa motiverade och kloka deltagare som ivrigt delar med sig av egna exempel och erfarenheter! Stort tack Klas Uppvall och alla som var med, samt till Pernilla Liljestrand och Anette Tredal på Sveriges Allmännytta.

Alex Tilly